vineri, 27 iulie 2012

Telefon Mobil HTC One XL, 1.5 GHz Dual-Core, Android 4.0, Super IPS LCD2 capacitive touchscreen 4.7", 8MP, 16GB (Negru)

Scurta descriere

Spacer

Design minimalist

Am perfecționat fiecare detaliu pentru a ne asigura că acest telefon este pe cât de frumos, pe atât de rezistent. Designul minimalist îmbină un ecran infinity de 4,7 inch cu margini rotunjite şi extrem de netede, un spate curbat pentru o susţinere facilă și o carcasă monobloc pentru rezistență îmbunătățită.





Performanțele deosebite sunt echipament standard

Pregătește-te pentru navigare pe internet la viteză maximă, fotografii de o calitate remarcabilă și efecte vizuale desăvârșite pentru jocurile tale datorită procesorului performant quad-core. Îți vor placea designul minimalist și camera care captează fiecare moment (chiar și în condiții slabe de iluminare) prin fotografii clare, în culori vii și extrem de frumoase. Aceasta îți permite, de asemenea, să fotografiezi în timp ce înregistrezi video HD. În plus, cu ajutorul Beats Audio, beneficiezi de un sunet autentic, profund, cu detalii perfecționate, de înaltă fidelitate.





O cameră foto deosebită

Cu această cameră nu vei mai rata nicio fotografie. Captează fiecare moment cu o viteză mare de pornire de numai 0,7 secunde și fotografiere continuă extrem de rapidă. De acum nu va mai trebui să alegi între înregistrare video și fotografiere - cu ajutorul funcției Video Pic le poți realiza pe amândouă în același timp. Vei obține imagini de calitate superioară, chiar și în cele mai austere condiții: iluminare slabă, întuneric sau iluminare din spate... fără nicio problemă.








Sunet de înaltă fidelitate

Sunetul de pe telefonul tău HTC merită toată admiraţia. Cu Beats Audio, audiția este complet diferită. Fie că asculți muzică sau te joci, urmărești un film sau un videoclip ori pur și simplu utilizezi sistemul audio al autovehiculului tău, sunetul de care beneficiezi este unul bogat, de înaltă fidelitate. Pe lângă experiența audio integrată, poți accesa simultan, cu ușurință, toate bibliotecile tale muzicale, aplicațiile audio preferate și radio pe internet, dintr-o singură locaţie.






Înregistrare video și fotografiere simultan

Camera de pe telefoanele seriei HTC One se activează în mai puțin de o secundă pentru ca tu să nu ratezi momentul. În plus, cu ajutorul butoanelor de fotografiere și înregistrare video disponibile pe același ecran, comutarea între cele două moduri este foarte simplă sau poți face, pur și simplu, o fotografie în timp ce înregistrezi video HD.








Fotografiere continuă

Nu mai rata nicio fotografie... niciodată. Cu ajutorul funcției de fotografiere continuă poți surprinde fiecare moment. Trebuie doar să ții apăsat butonul de declanșare, iar camera va fotografia până când eliberezi butonul. Este mai rapid, mai inteligent și mai intuitiv.








Sunet de înaltă fidelitate pentru orice suport multimedia

Noua experienţă audio integrată facilitează accessul simultan la toate bibliotecile tale muzicale, aplicaţiile audio preferate şi radio pe internet dintr-o singură locaţie, uşor accesibilă. Iar cu sistemul Beats Audio integrat obţii un sunet bogat, de înaltă fidelitate.







Acces rapid la aplicațiile preferate

Accesezi aplicațiile preferate cu o simplă atingere. Configurează-ți telefonul astfel încât să ai acces rapid la actualizări privind starea vremii, informații despre bursă sau statusul persoanelor preferate de pe Facebook. Sau consultă dintr-o privire lista de activități și evenimentele.


pret: 3099 RON 



Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Telefon Mobil HTC One XL, 1.5 GHz Dual-Core, Android 4.0, Super IPS LCD2 capacitive touchscreen 4.7", 8MP, 16GB (Negru)"

Trimiteți un comentariu

Daca aveti ceva de zis aici e locul. Si te rugam sa nu fii anonim :-)